Darksiders III, treći nastavak kultnog serijala akcijskih RPG-ova o četvero jahača Apokalipse, izašao je još u studenom 2018. godine i oduševio nas te ostavio gladnima za još. Iako od THQ Nordica još uvijek čekamo službenu potvrdu o četvrtom nastavku (nadajući se da spin-off Darksiders Genesis nije posljednje što smo vidjeli iz tog univerzuma), jučer je potvrđeno da Darksiders III ove jeseni dolazi na Nintendo Switch.

Datum dolaska trojke na Nintendovu hibridnu konzolu je 30. rujna ove godine, a igra će biti dosupna digitalno putem Nintendo eShopa, ali će biti u prodaji i fizički. Odlična je vijest što Darksiders III na Nintendo Switch stiže u kompletnom izdanju te uz osnovnu igru uključuje i oba DLC dodatkaKeepers of the Void i The Crucible.

Cijena igre bit će 39.99 eura, a ukoliko nas pitate trebate li ju zaigrati, Darksiders III smo u časopisu Reboot broj 57 nahvalili zbog izvrsnog skoka u Souls-like vode te smo igru nazvali “vrijednim i zabavnim nastavkom serijala koji će fanovi cijeniti“.

Ne zaboravimo da je u prosincu 2019. godine izašao i ranije spomenuti svojevrsni spin-off/nastavak Darksiders Genesis koji je bio vrijedan dodatak Darksidersima, ali je ovaj serijal akcijskih avantura iz trećeg lica odveo u žanr twin-stick shootera s izometrijskom kamerom. Ukoliko budete planirali odigrati i njega na Nintendo Switchu, možete ga također naći putem Nintendova online dućana.