Nakon nekoliko godina, čekanje samo što nije gotovo, jer Darksiders III od ovoga trena izlazi za nešto manje od dva tjedna. Uoči izlaska, THQ Nordic je izbacio novi trailer.

Trailer je objavljen preko YouTube profila uglednog portala IGN, s kojim je THQ Nordic već prije nekoga vremena sklopio suradnju o ekskluzivnosti na objave novih informacija i videa, a možete ga pogledati u nastavku.

Fury’s Apocalypse Countdown to Launch trailer“, kako mu i samo ime kaže, služi kao službeno i konačno odbrojavanje do izlaska igre, od čega nas dijeli već spomenutih nešto manje od dva tjedna.

Trailer nas još jednom kratko podsjeća na priču Darksidersa III u kojima ćemo kao Fury – treća jahačica apokalipse – morati spriječiti Sedam smrtnih grijeha koji su pobjegli iz svoga zatočeništva i siju kaos na post-apokaliptičnoj zemlji.

Dosad smo od spomenutih Sedam smrtnih grijeha detaljno u akciji mogli vidjeti samo troje, dok nam ovaj trailer na djeliće sekunde otkriva još barem dvoje (jedan od njih dosad je samo bio prikazan na slikama). Također, u traileru možemo vidjeti i Vulgrima – simpatičnog i prepredenog demonskog trgovca koji se ponovno vraća iz jedinice i dvojke.

Trailer vrvi informacijama, prikazom preko nekoliko novih/starih likova, kao i nekih dosad neviđenih lokacija i neprijatelja, a na samome kraju imamo kratki prikaz dosad neotkrivene treće Hollow forme koju će Fury koristiti u igri.

Da ne spoilamo sve, svakako pogledajte gore priloženi trailer.

Darksiders III izlazi 27. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One.