Već par puta smo pisali o projektu iza kojeg stoji nezavisni razvojni tim iz Francuske, Hibernian Workshop. Iza imena Dark Devotion krije se akcijski RPG koji osim dobrog pixel arta i animacije ima i zanimljive teme. Početkom siječnja rekli su nam da igra izlazi uskoro, da bi danas bili spremni podijeliti datum izlaska.

Njihovu igru dobit ćemo prilike zaigrati najprije na PC-u i to idućeg četvrtka, odnosno 25. travnja. Znamo da su u izradi i verzije za PS4 i Switch, no zasad nije poznato kada će one biti spremne. PC igrači će moći nabaviti igru u Steam, GOG i Humble trgovinama, a u sve tri će se prodavati po cijeni od 19,99 eura.

Radnja igre odvija se u mračnom hramu u kojem vas čekaju razni izazovi za koji tim kaže da će vam trebati brzi refleksi, intuicija i odlučnost. Za borbu kažu da su odredili poseban tempo i težinu, zbog čega ćete osjetiti posljedice svojih grešaka. Kako bi nam to donekle dočarali, pripremili su nam novi trailer u kojem možete vidjeti nešto više od sedam minuta akcije.

Sve druge informacije vezane uz Dark Devotion pronaći ćete na službenim stranicama, a ako želite možete je dodati na popis želja na Steamu da dobijete podsjetnik kad ona postane dostupna.