HGSPOT informatika, prvi IT lanac trgovina i TECH asortimana u Hrvatskoj danas je nezaobilazno mjesto za sve kupnje proizvoda iz IT sfere i potrošačke elektronike.  HGSPOT Utrine su kultno mjesto koje već godinama predstavlja tehnološke novitete bez zaostataka u odnosu na svjetske trendove, a ova poslovnica u Novom Zagrebu danas (17. lipnja) ponovno otvara svoja vrata u novom ruhu!

Ne propustite današnje veliko otvorenje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine koja postaje najmodernije mjesto u Hrvatskoj gdje živi tehnologija. U novom okruženju kupce očekuje više od 14.000 proizvoda na više od 500 četvornih metara najmodernije uređenog Hi-Tech prostora.

Kliknite na sliku kako biste posjetili stranice HGSPOT-a i saznali više o posebnoj ponudi povodom otvorenja

Za sve kupce HGSPOT je pripremio iznenađenje – posebnu akciju na MOST-WANTED proizvode koja traje ovoga tjedna od ponedjeljka 17. lipnja 2019. pa do petka 21. lipnja 2019., a u suradnji s Purom, kupci se mogu prijaviti na nagradni natječaj u kojem će sretni dobitnici osvojiti Kawasaki električne romobile i pritom iskoristiti nevjerojatne popuste na ”most-wanted” proizvode koje svi žele. 

Prije nego li se odluče na kupnju, kupci će moći iskoristiti različite dodatne pogodnosti kao što su savjeti specijaliziranog osoblja, kutka u kojem će kupci moći isprobati različite proizvode i još mnogo drugih posebnosti koje novu HGSPOT poslovnicu Utrine čine jedinstvenom u Hrvatskoj.

Osim toga, novo moderno okruženje za kupce znači isto i za njihove kućne ljubimce, pa tako poslovnica, kao i do sad ostaje PET FRIENDLY mjesto gdje su vlasnici i njihovi četveronožni kućni ljubimci u svakom trenutku dobrodošli. Otvaranje novo preuređene HGSPOT poslovnice Utrine je danas – 17. lipnja 2019. , a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 08:00 do 20:00 sati.

Više informacija o otvaranju poslovnice Utrine, kao i o odličnim akcijskim cijenama – saznajte na ovome linku: https://www.hgshop.hr/akcija/otvorenje-novo-preuredene-hgspot-poslovnice-utrine/