Ubisoftov studio Massive, inače zaslužan za razvoj igre The Division 2, odlučio je do daljnjega onemogućiti dnevne i tjedne zadatke nakon što su ih igrači zbog buga eksploatirali zbog nagrada.

Massive je ranije danas odlučio bez ikakva prethodnog upozorenja svojim igračima ponovno pokrenuti servere kako bi riješio problem koji opetovano nagrađuje igrače u tim dnevnim i tjednim zadacima.

Nažalost, taj plan im nije urodio plodom te su se odlučili na radikalno rješenje i u potpunosti onemogućiti dnevne i tjedne zadatke dok ne riješe taj problem.

Na službenom forumu igre The Division 2 možete vidjeti kako se situacija razvijala. Isprva su mislili kako su problem riješili privremenim rušenjem i ponovnim pokretanjem servera, no nakon što su primijetili da je problem i dalje prisutan, samo su prekrižili rečenicu koja tvrdi da je problem riješen.

The Division 2 je gotovo univerzalno kritički prihvaćena igra i svakako je šteta što je igračima onemogućena mogućnost igranja dnevnih i tjednih zadataka, no uvjereni smo kako će Ubisoft relativno brzo riješiti problem.