Za vrijeme posljednje Nindies prezentacije je razvojni tim Studio MDHR oduševio prilično velik broj igrača koji koristi Nintendo Switch za igranje. Njihov hit akcijski platformer, Cuphead, tada je najavljen za ovu prilično popularnu konzolu, a od danas će se igrači moći suočiti s brojnim bossevima i nekoliko platformerskih staza i na njoj.

Za one koji nisu upoznati, kanadski razvojni tim se potrudio da njihova igra izgleda kao crtići iz 30-tih godina prošlog stoljeća, a moramo priznati da su posao odradili izvrsno. No, unatoč slatkom izgledu i odličnoj glazbi koja ga prati, igra je poznata i po svojoj težini. Likovi Cuphead i Mugman nakon sklapanja pakta s đavlom se moraju izvući iz problema, a na tom putu ih čekaju brojne prepreke na tri otoka koja imaju sve teže bosseve.

Unatoč težini, ogroman broj igrača je uskočio u tu platformersku zabavu, preciznije više od 3 milijuna otkad je Cuphead izašao u rujnu 2017. godine za Xbox One i PC. Osim što će se danas zabavi moći pridružiti i drugi igrači, oni koji su igru već zaigrati dobit će besplatnu nadogradnju koja će omogućiti da igrate kao Mugman u singleplayeru, uživate u novim animiranim filmićima unutar igre, istražite nove tajne, a tim je ispravio i brojne bugove.

Cuphead će na Switchu postati dostupan do kraja dana, a ako se želite više informirati posjetite ili službene stranice ili one koje je Nintendo pripremio za igru.