Osim što nam donosi Call of Duty: Black Ops Cold War, Activision kao jedan od najvećih izdavača u industriji videoigara na našem će velikom regionalnom online medijskom event i games showu Reboot Online Games Week powered by A1 biti prisutan i kroz odličnu avanturu Crash Bandicoot 4: It’s About Time!

Tako ćemo kroz tjedan dana ovog online showa i gaming spektakla gotovo svaki dan u CORE GAMING studiju, jednom od čak tri studija ovoga eventa, započinjati s mnogima omiljenim likom Crashom i njegovim avanturama kroz napete Time Triale i utrkivati se s vremenom. Uz to, dok se u studiju budemo natjecali i pokušali svladati staze Crasha Bandicoota 4, svi posjetitelji moći će sudjelovati u giveawayjima koji vas očekuju svaki dan showa.

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

  • Facebook:

https://www.facebook.com/reboo…

  • Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli…

  • Instagram:

https://instagram.com/rebooton…