Četiri mjeseca nakon izlaska igre Cyberpunk 2077 na tržište, stanje s bugovima i tehničkim teškoćama još uvijek je u procesu ispravljanja. Poljski razvojni studio CD Projekt RED nastavlja raditi na igri i izbacivati patcheve i ispravke grešaka, a u novoj izjavi s početka ovoga tjedna istaknuli su da od igre nipošto ne planiraju odustati.

Tako Reuters prekjučer prenosi izjavu u kojoj direktor CD Projekta, Adam Kicinski, uvjerava ulagače i fanove da studio neće napustiti projekt. Kicinski je, pritom, iznio plan kroz koji studio namjerava ispraviti apsolutno sve greške i Cyberpunk 2077 učiniti flagship igrom, koja će s vremenom postati dugoročni uspjeh, baš kao i The Witcher 3.

Uvjereni smo da igru možemo dovesti do takvog stanja da možemo biti ponosni na nju i uspješno ju prodavati dugi niz godina“, kaže u izjavi direktor CDPR-a, ističući da je studio redovito u kontaktu sa Sonyjem, koji Cyberpunk 2077, čak ni nakon nedavno objavljenog ogromnog patcha 1.2, još uvijek nije vratio u prodaju na PlayStation Store.

Kako prenosi Reuters, Kicinski i CDPR taj veliki patch vide kao korak naprijed ka povratku igre na PS Store, no koliko će još patcheva trebati da se igra na baznim konzolama PlayStation 4 i Xbox One dovede u potpuno glatko igrivo stanje, ostaje za vidjeti. U međuvremenu, upravo danas izašao je još jedan patch (naziva Hotfix 1.21), o kojemu više možete pročitati na ovome linku