Capcom je očito poprilično ustrajan u tome da napravi najveću comeback priču u povijesti svijeta. Nakon uspješnog Resident Evil 2 Remakea, navodno planiraju jednak tretman i za Resident Evil 3: Nemesis

Vijest stiže od YouTubera SpawnWave koji je i prije imao zanimljive informacije prije nego su službeno objavljene (suradnja From Softwarea i George R.R. Martina na Elden Ringu), a šuškanja o remakeu Nemesisa potvrdili su i u Eurogameru čiji su izvori natuknuli da projekt zaista postoji. 

Remake Resija 3 navodno je u izradi već neko vrijeme, a ako je vjerovati curenjima izlazak je zakazan za iduću godinu. Također, postoji mogućnost i za prvi prikaz tijekom nadolazećih The Game Awardsa, no to je zasad samo spekulativno teoritiziranje. 

Bilo kako bilo, uopće nas ne čudi što je remake Nemesisa u razvoju – Resident Evil 2 bio je kritički fantastično prihvaćen i odlično se prodao, a Capcom je s druge strane oduvijek govorio kako će razvijati ovakve projekte ukoliko ih fanovi budu tražili i ako se RE 2 Remake dobro proda.