Naslov nominiran za najbolju debitantsku igru na dodjeli nagrada BAFTA Games Awards 2021., Call of the Sea, pronašao je svoj put u virtualnu realnost kao redizajnirana verzija za VR. Developer Out of the Blue i izdavač Raw Fury jučer su objavili vijest da je Call of the Sea VR spreman za lansiranje i 13. travnja stiže na Meta Quest 2.

Podsjećamo, ova nas avantura vraća u 1930-e godine gdje u Južnom Pacifiku, kao protagonistkinja Norah, krećemo u potragu za svojim nestalim suprugom i njegovom istraživačkom ekspedicijom. Opisana kao priča o ljubavi i misteriji, Call of the Sea sadrži brojne zagonetke i skrivene tajne koje je potrebno riješiti da bismo razotkrili istinu o onome što se zaista dogodilo.

Smještena u živopisni tropski svijet ispunjen zaboravljenim ruševinama i podvodnim krajolicima, ova avantura u VR-u planira donijeti još veću razinu imerzije i fantastičnih prizora, ističu autori.

Call of the Sea VR stiže na Meta Quest 2 sljedeći tjedan, 13. travnja, a moguće ju je spremiti u listu želja na Meta Quest Storeu.