Ako prošlog mjeseca niste ulovili trial period Borderlands Game of the Year Enhanced igre, koja je u periodu od 19. – 21. srpnja bila besplatna za isprobavanje putem Steama, sada imate novu priliku, pod uvjetom da posjedujete PlayStation 4 konzolu. Očito su se u 2K Gamesu i Gearbox Softwareu primili ozbiljnog posla kako bi što više prezentirali ovaj serijal jer nam nova Borderlands 3 igra dolazi 13. rujna.

Originalni Borderlands izašao je prije 10 godina, a 3. travnja ove godine izbačen je i remake koji je donio bolju grafiku uz 4K i HDR podršku, a dolazi sa svim Borderlands DLC-ovima koji uključuju: The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx i Claptrap’s New Robot Revolution.

Napominjemo kako je igra besplatna za preuzimanje do nedjelje, 18. kolovoza, ali je nećete zadržati nakon tog datuma. Riječ je o trial periodu tijekom kojeg je možete testirati, ali i završiti, ako ste dovoljno brzi. Ako ipak ne stignete, ili je poželite u svojoj kolekciji, skrećemo vam pažnju kako je igra trenutno na dodatnom popustu pa je možete nabaviti jeftinije.

Ako igru zaigrate kroz sva tri dana trial perioda (počevši od danas), a članovi ste Vault Insider Programa (o kojem možete više saznati ovdje), moguće je zaraditi 4000 VIP bodova (1000 bodova po danu + 1000 bodova bonusa zbog igranja tri dana zaredom). Sve zarađene bodove bit će moguće potrošiti na Borderlands 3 iteme, čim igra postane dostupna!