Bandai Namco je na jučerašnjem ljetnom predstavljanju igara u sklopu događaja Anime Expo 2023, otkrio Jujutsu Kaisen Cursed Clash, novu akcijsku igru 2 na 2 inspiriranu popularnom mangom i animeom Jujutsu Kaisen. Izdavač Bandai Namco i razvojni studio Byking najavili su da igru, koja nema datum izlaska, razvijaju za PC i konzole PlayStation, Xbox i Switch.

Jujutsu Kaisen prati srednjoškolca Yujija Itadorija koji se pridružuje tajnoj organizaciji jujutsu čarobnjaka kako bi uklonio moćnu kletvu imena Ryomen Sukuna, no spletom okolnosti Yuji postaje njegov domaćin i kletva se nastanjuje u njemu. Priča nastavlja pratiti Itadorija i njegov tim čarobnjaka dok brane čovječanstvo od čudovišta poznatih kao Kletve u modernom Japanu.

Jujutsu Kaisen Cursed Clash za koji je obećano da će ostati vjerodostojan izvornom materijalu inspiriran je vizualnim prikazima i estetikom animirane serije i uključuje borbu 2 na 2 u kojoj će igrači moći preuzeti više od 15 poznatih lica Jujutsu čarobnjaka i Ukletih duhova kao i koristiti se ikoničnim “Ukletim tehnikama”.

U traileru koji prikazuje dijelove gameplaya vidimo neke od omiljenih likova kao što su Yuji Itadori, Nobara Kugisaki, Megumi Fushiguro i Satoru Gojo.