Little Nightmares II, očekivani nastavak popularne i uspješne horor avanture iz 2017. za mjesec dana napokon izlazi na tržište, a u tu čast izdavač Bandai Namco besplatno dijeli originalni nastavak Little Nightmares.

Ponuda traje do kraja ovog tjedna te Bandai Namco ističe da je kod za igru moguće besplatno preuzeti samo do 17. siječnja (nedjelja), stoga vam savjetujemo da požurite i preuzmete ga što prije. Radi se o PC izdanju igre za najpoznatiju platformu Steam, ali postoji caka: svoj besplatni Steam kod za igru morate preuzeti putem Bandai Namcovog vlastitog online dućana.

Stvar je vrlo jednostavna: kliknite na ovaj link, koji vas vodi direktno na stranicu igre Little Nightmares na Bandai Namco Storeu te igru dodajte u košaricu, a potom ćete (ukoliko ga već nemate) morati napraviti vlastiti Bandai Namco account koji zahtijeva samo nekoliko osnovnih informacija i ono ključno – mail adresu.

Mailom ćete dobiti potvrdu o kreiranju računa na Bandai Namcou, a naknadno i potvrdni mail koji će sadržavati upute i informacije o postupku “otključavanja” i aktiviranja vašeg Steam koda za Little Nightmares.

Napomena: u ovom trenutku velika je navala na Bandai Namcovu stranicu, pa će kreiranje računa, a potom i dobivanje maila s kodom vjerojatno malo potrajati.