Popularni battle royale Apex Legends razvojnog studija Respawn Entertainment idućega mjeseca, odnosno 2. veljače ulazi u Sezonu 8, a čini se da zajedno s njom igra stiže i na Nintendo Switch.

Ta informacija prvotno je osvanula putem japanske verzije službenog trailera za osmu sezonu Apex Legendsa, ali je vrlo brzo uklonjena. Prije uklanjanja, primijetio ju je i na twitter podijelio profil pod nazivom @TitanfallBlog (aka Apex Legends News), a kasnije se saznalo da je ista informacija bila prisutna i u brojnim drugim verzijama trailera, uključujući i poljski i danski trailer, no isti su također uklonjeni i zamijenjeni inačicama trailera bez te informacije.

Opis na samom kraju svih tih trailera za Apex Legends Sezonu 8 sadržavao je kratku i jasnu informaciju da će “počevši od 2. veljače igru biti moguće igrati na Switchu zajedno s početkom osme sezone“. Je li tome doista tako ili se radi o masivnoj greški koju je Respawn sada morao naknadno uklanjati, ostaje za vidjeti.

Mnogi vjeruju da je potencijalno riječ o zastarjeloj informaciji i da verzija igre za Nintendo Switch još nije spremna zbog usporenog rada prouzrokovanog koronavirusom te da je to ključni razlog zašto dolazak na Switch nije bio oglašen i u engleskoj verziji trailera.

Mogućnosti su brojne, a mi ćemo istaknuti da vrijedi pričekati službenu objavu Respawn Entertainmenta.

U drugim vijestima, najava osme sezone za Apex Legends ujedno je poslužila i za najavu potpuno novog igrivog lika, pa smo tako saznali da šesnaesta legenda po redu nosi naziv Fuse. Kako kažu iz Respawna, radi se o australskom stručnjaku za eksplozive, a njegov najavni trailer možete pogledati iznad ovoga teksta.