Prvog dana u kolovozu prošle godine izašla je akcijska igra Redeemer. Zainteresirani igrači mogli su je zaigrati samo na PC-u, a prema objavi razvojnog tima Sobaka Studio uskoro će to moći napraviti i konzolaši. PC verzija je solidno prošla, a zajednica kojoj se dopala igra pomogla je timu da balansiraju stvari i dodaju lokalni kooperativni mod i dvije klase.

Redeemer: Enhanced Edition puno je ime nove verzije igre, a nju će u kolovozu moći zaigrati vlasnici PlayStationa 4, Xboxa One i Nintendovog Switcha. Točan datum izlaska nisu objavili, ali zato znamo da će se prodavati po cijeni od 20 dolara za PS4 i Xbox One, odnosno 25 dolara za Switch. Razvojni tim je također pripremio i prikladan trailer kojeg možete pogledati ispod teksta.

Redeemer vas stavlja u ulogu Vasilyja, bivšeg elitnog operativca koji se dvadeset godina skrivao od svoje prošlosti među redovnicima. Na njegovu žalost, prošlost ga je sustigla i kreće na osvetnički pohod. Posebnost igre jesu borba i njena brutalnost, pa će oni koji vole premlaćivati protivnike raznim oružjem u igri pronaći nešto za sebe. Ako želite o ovom naslovu saznati nešto više, posjetite službene stranice.