Igrači digitalnu verziju stolne igre Mordheim na PC-u mogu igrati od sredine studenoga prošle godine. Razvojni tim Rogue Factor i izdavač Focus Home Interactive sada imaju sretnu vijest za sve zainteresirane konzolaše – ovu stratešku igru na poteze koja ima i elemente RPG-ova mogu početi igrati i oni.

Mordheim: City of the Damned je puno ime igre u kojoj ćete voditi svoj Warband u krvave i često smrtonosne okršaje. Radnja se odvija tijekom mračnog sukoba u kojem se frakcije, kraljevstva i plaćenici bore za dragulje zvane Wyrdstone koji su se u svijetu pojavili nakon što je komet razorio grad Mordheim. U igri se nalaze četiri različite kampanje – Human Mercenaries, Sisters of Sigmar, Skaven of Clan Eshin i Cult of the Possessed – a svaka ima svoje posebnosti.

Igru je od sada moguće zaigrati na Xboxu One i PlayStationu 4, a ako želite kupiti jednu od verzija koja vam odgovara zaputite se ili u Microsoftovu ili u PSN trgovinu. Ispod teksta možete vidjeti što vas otprilike čeka, a detaljniji opis svijeta i gameplayja ćete pronaći na službenim stranicama.