Ako već imate previše igara i ne znate koju biste prije upalili, ne brinite, Humble opet nudi solidan paket za proširivanje vaše digitalne kolekcije. Osim što već tjedan dana nude ARMA paket za ljubitelje vojnih simulacija, sada je na red došao Humble Daedalic Bundle koji se sastoji od probranih naslova tog Njemačkog izdavača.

Kao i uvijek, Humble svoje pakete dijeli na tri cjenovna ranga. U prvom ćete po cijeni od jednog američkog dolara dobiti ključeve za point and click avanture Memoria, Deponia: The Complete Journey i Anna’s Quest uz simulaciju Caravan.

Za minimalno 7,77 dolara ćete si uz te četiri igre osigurati još multiplayer zabavu Witch It i point and click avanture Silence i Deponia Doomsday. Posljednje tri igre koje se nude prodaju se za 12 dolara, a one su odličan spoj strategije i akcije u stilu Commandosa, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, kombinacija strategije, simulacije i RPG-a The Long Journey Home i strategija Bounty Train.

Humble Daedalic Bundle prodavat će se naredna dva tjedna, pa imate vremena za razmisliti da li vam je ova ponuda privlačna. Vrlo je vjerojatno da će uskoro kod njih, kao i na drugim servisima također krenuti ljetne rasprodaje, tako da imajte i to na umu.