Tvorac Slavic Magic poslušao je zahtjeve svojih obožavatelja i najavio da će njihov srednjovjekovni city-builder Manor Lords sa sljedećim ažuriranjem, na radost svih fanova, dobiti ribnjake za pecanje!

Radimo na jezercima za pecanje za sljedeće ažuriranje jer je bilo puno zahtjeva“, stoji u tweetu Slavic Magica uz sliku ribnjaka (vidi naslovnu sliku) s vrlo impresivnim odsjajima i detaljima. Za lijep izgled nadolazećih ribnjaka, ali i preostalih vizuala, mogao bi biti zaslužan prelazak na Unreal Engine 5 koji je nedavno najavio šef studija Greg Styczeń (hvala, GamesRadar+).

Manor Lords je realistična strategija s elementima “organske” izgradnje grada koja uključuje mikromenadžment i složene društvene procese kao što su, primjerice, diplomacija, ekonomija i drugi. Kad se ne bave vođenjem i uređivanjem grada inspiriranog umjetnošću i arhitekturom Frankonije s kraja 14. stoljeća, igrači taktiziraju u velikim realističnim borbama.

Otkad je u Early Access verziji izašla 26. travnja, igra je u samo tri tjedna od lansiranja prodana u preko dva milijuna primjeraka čime je postala jedna od najuspješnijih naslova ove godine.