Prošlomjesečna šuškanja o potencijalnom skorom izlasku Ubisoftove besplatne pucačine XDefiant naizgled su potvrđene jer je Ubisoft otkrio da igra napokon ima datum izlaska – 21. svibnja.

Ubisoft je planirao lansirati predsezonu XDefianta još prošle godine, ali se suočio se s “nedosljednostima u iskustvu igranja” zbog čega je igra odgođena “do daljnjeg”.

Prošli mjesec je otkriveno da se održava novo testiranje za javnost koje, ako prođe bez značajnih problema, znači da bi igra mogla stići ubrzo. To se vjerojatno i dogodilo jer je Ubi u svojem blogu potvrdio da će predsezona za XDefiant krenuti kasnije ovaj mjesec za PC, PS5 i Xbox Series X|S.

Predsezona će uključivati neke poznate frakcije iz Ubisoftovog univerzuma kao što su Echelon, Phantoms i Libertad, a igrači će moći birati između nekoliko modova igre među kojima su Domination, Occupy i Zone Control kao i 14 različitih arena, odnosno mapa. Osim toga, blog sadržava i plan za narednu godinu u kojem Ubisoft gleda dodati nova oružja, mape, događaje i novu frakciju.