Sinoć je krenulo novo izdanje eventa Steam Game Festival: Autumn Edition, koje u svom jesenskom izdanju donosi brojne popuste, ali i potpuno besplatne demoe više od sto odličnih nadolazećih igara.

Ukoliko trenutno nemate što igrati ili nemate novca za kupnju novih igara, ovo je idealna prilika da zaigrate nešto potpuno novo i to bez i jedne potrošene kune, a igre čije demoe možete zaigrati sve redom izlaze u narednih šest mjeseci. Stranicu eventa možete naći na ovome linku.

Dakako, kao i u prethodnim izdanjima Steam Game Festivala, uz popuste i besplatne demoe event sadrži i čitavi raspored livestreamova igara, u kojima sami developeri streamaju i igraju svoje igre, a svi zainteresirani mogu sudjelovati u streamu i razgovarati s developerima u chatu. Raspored livestreamova također možete naći na Steam Stranici eventa.

Mi smo već bacili oko na neke od besplatnih demoa, a izdvojit ćemo samo nekoliko favorita, a to su: atmosferična platformerska avantura Raji, napeta cyberpunk parkour akcijska igra iz prvoga lica Ghostrunner, domaća igra The Red Solstice 2: Survivors, interesantna 2D piksel art noir detektivska avantura Backbone, novo next-gen remasterirano izdanje Bloober Teamovog horor cyberpunk trilera Observer: System Redux, izrazito čudna hack’n’slash nasilna igra sa slatkom mačkom na ubojitom hoverboardu Gori: Cuddly Carnage, te još puno puno toga.

Navalite i požurite, jer Steam Game Festival traje “samo” do idućeg utorka, odnosno do 13. listopada (do 19h).