[UPDATE – 17:28h]

Nakon što smo jutros mogli vidjeti Geralta u novom oklopu kroz nove fotografije druge sezone Netflixove serije The Witcher, nešto kasnije popodne stigao je još jedan set fotografija koje sada prikazuju i njegovu štićenicu Ciri

Nove dvije fotke dolaze putem službenoga twitter profila serije The Witcher, a moramo priznati da Ciri na njima izgleda poprilično opako te očigledno napokon trenira s Geraltom u Kaer Morhenu.

[ORIGINALNA VIJEST – 13:43h]

Netflixova serija The Witcher u svojoj prvoj sezoni pokazala se iznimno uspješnom te je osvojila srca svih onih koji su čitali knjige i igrali CD Projektove igre, ali je stekla i novu sljedbu milijuna fanova. I dok se jučer šuškalo kako je već odobrena i treća sezona, danas nam stižu fotke druge sezone koja je nedavno nastavila sa snimanjem nakon pauze zbog koronavirusa.

Nove fotke iz druge sezone, osim Netflixa, podijelio je i sami holivudski glumac Henry Cavill putem vlastitoga Instagram profila, uz prigodni citat direktno iz jedne od knjiga poljskog pisca Andrzeja Sapkowskog.

Osim novih fotki koje prikazuju Geralta u novom oklopu, stigao je i službeni opis nove sezone ove Netflixove serije, pa tako znamo kako će se nastaviti Geraltov put, nakon što su se (SPOILERI) Geralt i Ciri konačno ujedinili. “Uvjeren da je Yennefer izgubila život u bitki kod Soddena, Geralt od Rivije vodi princezu Cirillu na najsigurnije mjesto koje poznaje, njegov dom iz djetinjstva Kaer Morhen“.

Naravno, s obzirom da je Geralt već krajem prve sezone i spomenuo povratak u Kaer Morhen, ova informacija ne iznenađuje, ali svejedno jedva čekamo vidjeti kako će to izgledati (i upoznati Vesemira?). “Dok se kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni Kontinenta bore za nadmoć van zidina, (Geralt) mora zaštititi djevojku od nečega punbo opasnijeg: misteriozne moći koju ona ima u sebi“, kaže Netflix o novoj nadolazećoj sezoni, koja nas na malim ekranima očekuje 2021. godine. Jedva čekamo!