Zagrebački razvojni studio GD Entertainment već neko vrijeme radi na nadolazećoj online multiplayer igri Primordials of Amyrion, a sada su objavili i njezin premijerni gameplay trailer.

Ukoliko niste upoznati s Primordialsima, radi se o “tug-of-war” multiplayer online battle arena igri koja izlazi krajem godine ekskluzivno za PC. Okosnica gameplaya vrti se oko biranja grupe šampiona, unaprijeđivanja svojih snaga, građenja baze, upravljanja svojom obranom i, ono najvažnije, borbe jedan na jedan protiv drugih online igrača.

U novo objavljenom gameplay traileru možete vidjeti neke od jedinica i šampiona koje ćete moći koristiti u igri, a studio uz novi trailer najavljuje kako će igračima uskoro biti dostupno i prvo besplatno Alpha testiranje igre, koje će trajati od 10. lipnja (od 17h) do 14. lipnja (do 22h) i to kroz PC platforme Steam i Epic Games Store, na kojima igru već sada možete dodati na svoju wishlistu.

Putem ovoga linka možete se prijaviti za testiranje besplatne Alpha verzije igre Primordials of Amyrion, a puni izlazak za PC tržište očekuje se na jesen 2020. godine. Dotada, novo objavljeni gameplay trailer pogledajte u nastavku: