Nakon što je krajem siječnja stigao na Steamov Early Access, Funcomov Conan Exiles ostvario je vrlo dobar uspjeh. Svega tjedan dana trebalo mu je da pokrije troškove razvoja, što je dodatno ojačalo želju razvojnog tima da igru učini boljom i bogatijom. S tim na umu, na službenom je blogu osvanula nova objava u kojoj se Funcom osvrnuo na budućnost ovog survival naslova.

Najzanimljivije što se u ovoj objavi nalazi jest informacija da će Conan Exiles prije izlaska konačne verzije dobiti šest velikih nadogradnji. Svaka od ovih nadogradnji u igru će donijeti nove mehanike i značajke poput mogućnosti ratovanja naprednom vojnom mehanizacijom, mogućnosti sukoba u utvrdama, mogućnost jahanja, uvođenje magije u čitavu priču i ostalih potencijalno zabavnih stvari.

Prema riječima razvojnog tima u igru će biti uloženo još najmanje pet do deset milijuna američkih dolara, a svaka velika nadogradnja predstavljat će novi korak prema finalnoj verziji igre koja bi se na tržištu trebala pojaviti u neko doba iduće godine. Više informacija potražite na službenom blogu.