Početkom ožujka izašao je Warhammer: Vermintide 2, nastavak na odlično prihvaćenu kooperativnu akcijsku igru smještenu u poznatom, mračnom i krvavom svijetu. Kao i original, Vermintide 2 je najprije stigao na PC, ali je razvojni tim Fatshark rekao kako će pripremiti verzije za konzole. Igrači na Xboxu One su prvi dobili priliku uskočiti u taj svijet sredinom srpnja, da bi sada stigla dobar vijest i za vlasnike PlayStationa 4.

Od danas svi oni koji igraju na Sonyjevoj najnovijoj konzoli mogu vidjeti čime se ostatak igrača bavio. “Veoma smo uzbuđeni što možemo ponuditi Vermintide 2 zajednici igrača na PlayStationu. PS4 igrači će se boriti protiv brutalnih boraca Chaosa i nemilosrdnih hordi Skavena u krvoločnoj kooperativnoj multiplayer akciji”, rekao je Martin Wahlund, predsjednik Fatsharka.

Za PS4 pripremljene su tri verzije: standardna, Premium i Ultimate. Prva se prodaje za 230 kuna i uključuje osnovnu igru, Premium za 340 kuna uključuje par misija i neke kozmetičke dodatke, dok Ultimate uz sve navedeno za 420 kuna sadrži oba izdana DLC-a (Shadows over Bögenhafen, Back to Übersreik). Sve tri verzije pronaći ćete u PSN trgovini.

Warhammer: Vermintide 2 je od izlaska premašio dva milijuna prodanih primjeraka, a igrači su prilično zadovoljni dodatnim sadržajima i zakrpama koje Fatshark priprema. Ispod teksta možete pogledati trailer za PlayStation 4 verziju igre, dok ćete sve ostale informacije pronaći na službenim stranicama.