U svibnju prošle godine je bugarski razvojni tim Haemimont Games igračima koji igraju na PlayStationu 4 i Xboxu One omogućio da zaigraju njihov RPG kroz posebnu verziju zvanu Victor Vran: Overkill Edition. Nešto više od godine dana nakon toga istu će priliku dobiti i vlasnici najnovije Nintendove konzole.

Izdavač Wired Productions je objavio datum izlaska te verzije, koji glasi 28. kolovoza, uz trailer dugačak jednu minutu u kojem igračima nastoje dočarati što sve možete očekivati od igre. Victor Vran je akcijski RPG u kojem možete glavnog junaka uz pomoć oružja, karata i odijela prilagoditi svojem stilu igranja. Uz to što možete igrati sami, imate opciju lokalnog kooperativnog moda s još jednom osobom ili online multiplayer za četiri igrača.

Victor Vran: Overkill Edition sastoji se od osnovne igre i dvije ekspanzije – Fractured Worlds i Motörhead: Through the Ages – i prodavat će se po cijeni od 39,99 eura. Osim za konzole, igra je dostupna i na računalima, a ako se želite više informirati, zaputite se ovdje.