Ove godine nam stiže nova mech tabačina – Override: Mech City Brawler. Igru proizvodi nezavisni studio The Balance Inc.

Override: Mech City Brawler bi nam trebao omogućiti da se borimo sa svojim mastodontskim mechovima i (ne)namjerno uništavamo gradove, uz naravno neprijateljske mechove. Očekuje nas 1v1 i 2v2 modovi, dok bi lokaliteti u kojima se borimo trebali biti napravljeni po uzoru na velike gradove diljem svijeta.

Mechovi se mogu međusobno uništavati melee načinom ili s udaljenosti. Trailer nam pokazuje više mechova, dok developeri obećavaju šarolik roster – njih 12. Svaki od tih mechova bi trebao imati svoj zasebni stil igre.

Osim multiplayera, Override nam donosi i single-player kampanju koja, sudeći po traileru, sadrži borbe s čudovištima, u stilu Pacific Rima, no najzanimljiviji feature cijele igre je možda party mod u kojem će do četiri igrača kontrolirati dijelove mechova, pa će tako netko npr. kontrolirati noge, drugi ruke, dok treći može pilotirati. I naravno, nasreću svih nas, gradove možemo samljeti sa zemljom. Mechove možemo pimpati raznoraznim dodacima i skinsima.

Override: Mech City Brawler stiže 4. prosinca, na PS4, Xbox One i PC, a mi se nadamo da će biti War of The Monsters za ovu generaciju konzola. Trailer pogledajte u nastavku.