Red Dead Redemption 2 – jedna od najiščekivanijih igara ove godine – napokon je izašla na tržište prije četiri dana, a o njezinom enormnom uspjehu (u koji nitko nije sumnjao) govori činjenica da je u prva tri dana prodaje ostvarila najveći prihod ikada u kategoriji zabavnih proizvoda.

Naime, vijest je to koju je potvrdio sami studio Rockstar Games, najavivši kako je igra u samo tri dana zaradila vrtoglavih 725 milijuna dolara od prodaje širom svijeta.

Osim te činjenice, RDR2 je također zauzela i drugo mjesto kao zabavni proizvod s najvećom zaradom na dan izlaska, pri čemu je najzabavnija informacija da prvo mjesto na toj listi još uvijek drži također Rockstarova igra – GTA 5.

Treba, naravno, napomenuti da u ovome trenutku nije poznat ukupan točan broj prodanih primjeraka širom svijeta, ali poznato je da je digitalna verzija igre postavila nove rekorde prodaje na PlayStation Networku.

Tako je Red Dead Redemption 2 automatski postala igra s najvećim brojem prednarudžbi, najvećim brojem prodanih primjeraka na dan izlaska i s najvećom prodajom u prva tri dana u povijesti platforme PlayStation Network.

Jeste li i vi jedan od onih koji su već kupili igru i uživate li u bespućima Divljega Zapada kao i mi? U komentarima nam ostavite svoje dojmove o igri, a ukoliko vas zanima (i ne bojite se povremenih spoilera), svakako se pridružite našem livestreamu putem službenoga Reboot YouTube kanala, na kojemu naš Luka upravo igra Red Dead Redemption 2!

Livestreamu možete direktno pristupiti u nastavku: