Razvojni studio Three Fields Entertainment kojeg vode Alex Ward i Fiona Sperry koji su poznati po tome da su osnovali Criterion najavio je dvije nove igre – Danger Zone 2 i Dangerous Driving za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Danger Zone 2 koji izlazi u srpnju ove godine provozat će nas po pravim, javnim cestama kao što su autoceste SAD-a i Velike Britanije i Španjolske. Igra će se sastojati od 26 singleplayer razina na 17 staza. Danger Zone 2 je značajan korak unaprijed u odnosu su na original jer će biti više driftanja, širi raspon ciljeva, potpunonova vozila i još spektakularnije sudare.

Dangerous Driving koji izlazi na zimu, je kompetitivna trkaća igra čije će se utrke odvijati na zatvorenim stazama koja će imati ”pojačanja”, poznate ”takedownove”, masovne sudare i uništavanje vozila. Od dvije novonajvljene igre, Dangerous Driving je ta koja zvuči kao spiritualni nastavak nikad prežaljene Burnout franšize.

Trailera nažalost još nema, no s obzirom da Danger Zone izlazi već u srpnju možemo očekivati kako će vrlo skoro niti objavljeni.