Nakon prošlog službenog trailera za akcijski RPG Code Vein, kojeg je Bandai Namco izbacio povodom E3-ja, na YouTube su sada stigla i dva popratna videa koji pobliže prikazuju borbu i neke osnovne napade i pokrete s oružjem.

Prvi video se na YouTubeu pojavio još 14. lipnja, a drugi 1. srpnja, no nije na odmet oba videa imati na jednom mjestu, obzirom da oba prikazuju isti princip borbe protiv dva tipa protivnika, ali na različitim lokacijama.

Što se tiče oružja, imamo prilike vidjeti jedan od mačeva koje ćemo koristiti u igri, kao i nekakvu vrstu halberda iliti helebarde, po hrvatski. Kao i u sličnim igrama (poput Dark Soulsa s kojim je Code Vein vječito uspoređivan), svako oružje ima drukčije djelovanje i set pokreta te ćemo ga moći koristiti za različite stilove igranja i pristupa borbi.

Za sve fanove, kako Dark Soulsa i sličnih igara, tako i taktiziranja prilikom hand to hand borbe s čudovištima, i naravno za one koji jedva čekaju Code Vein, ovi videi su obavezno štivo.

Video 1

 

Video 2

Točan datum izlaska igre i dalje se ne zna, osim činjenice da izlazi nekad tijekom 2018. godine i da će biti dostupna za PC, PlayStation 4 i Xbox One.