Nintendo Switch verzija ekstremno popularne igre The Binding of Isaac: Afterbirth+ ipak neće biti objavljena paralelno s novom konzolom. Vijest je potvrdila izdavačka kuća Nicalis, Inc. uz obećanje da će igra ipak biti objavljena tijekom ožujka. Podsjetimo, prema ranijim planovima Switch verzija trebala je stići uz konzolu, 3. ožujka.

„Zbog problema na koje ne možemo utjecati Afterbirth+ na Switch neće stići prvog dana dostupnosti konzole. Objavit ćemo ga u ožujku, ali ne onda kada smo planirali.“ – stoji u službenom priopćenju za medije.

Kako bi se ispričao fanovima izdavač je sa Switch verzijom Afterbirtha+ odlučio isporučiti i nekoliko zanimljivih bonusa. Među njima će se naći dvostruka naslovnica za kutiju, dva seta naljepnica s likovima iz igre, posebnu naljepnicu koja prikazuje Isaaca te detaljnu knjižicu s uputama i dodatnim informacijama o igri. U ovoj će se knjižici naći neki dosad nepoznati detalji o igri te niz konceptualnih crteža.

Valja spomenuti da će ovaj „bogatiji paket“ biti dostupan u ograničenim količinama, zamijenit će obično izdanje u prvim danima distribucije, a nakon što zalihe budu rasprodane više se neće proizvoditi.