Razvojni studio Compulsion Games najavio je planove za dodatan sadržaj koji će stići za njivu igru We Happy Few nakon njenog izlaska.

Naime, nakon službenog izlaska, sve igrače čeka besplatna nadogradnja koja će sa sobom donijeti tzv. ”sandbox” mod koji će biti dostupan od 10. kolovoza, koji se najbolje može opisati kao iznimno podesiv mod u kojem možete igrati unedogled. Moći ćete namjestiti veliki raspon parametara, poput veličine svijeta, koliko je opasan, količinu hrane koja je dostupna i još  hrpu toga,a zanimljivo je napomenuti kako možete igrati i kao policajci u tom modu.

U suštini, ”sandbox” mod izgleda kao originalna vizija igre kako je bila inicijalno zamišljena – kao otvorena, proceduralno generirana survival avantura koja je izašla u Early Accessu još tamo 2016. godine. No, kao što je već otprije poznato, We Happy Few imat ću puno više naglašenu narativnu strukturu, što znači da će igra imati kampanju za jednog igrača.

Uz sandbox mod, igra će dobiti i sezonsku propusnicu koja će uključivati tri nove priče u svijetu Wellington Wells, odnosno svijetu igre We Happy Few

Prvi od njih zove se Roger & James in: They Came From Below! u kojem će ova dva lika iz naslova ići u potragu za avanturom i ljubavlju, a otkrit će novu bizarnu tehnologiju i strašnu novu prijetnju. Druga priča zove se Lightbearer koja će se fokusirati na lika Nicka Lightbearera, najpoznatije rock zvijezde u svijetu igre, a treća priča zove se We All Fall Down fokusirat će se na društvo igre We Happy Few i istraživanje povijesti tog društva.

Sezonska Propusnica za We Happy Few trenutno je dijelom Deluxe Editiona igre, no moći će se kupiti zasebno nakon izlaska igre. Podsjećamo, igra izlazi ovog petka, tj. 10. kolovoza za PlayStation 4, Xbox One i PC.