Uobičajena je praksa da izdavači, uz prikaze za javnost, održe i detaljnije prezentacije svojih igara iza zatvorenih vrata samo za novinarske oči, a te prezentacije potom, kroz neko vrijeme, izbace i u javnost. Tako se u ovom slučaju EA odlučio za svoju igru Star Wars Jedi: Fallen Order.

Naime, novinari su na ovogodišnjem sajmu E3 2019 dobili detaljniji uvid u novu akcijsku avanturu u Star Wars univerzumu kroz njezin gameplay demo i to u trajanju od čak 25 minuta, a EA je sada taj demo izbacio na službeni YouTube kanal igre te ga napokon možete pogledati u cijelosti i vidjeti određene dosad skrivene detalje koji nam zaista daju malo bolji uvid u igru i neke od njezinih interesantnih mehanika.

Preporučamo da bacite pogled, no nemojte se iznenaditi, jer u principu se radi o proširenom gameplay prikazu kojeg smo vidjeli na eventu EA Play, stoga, iako ovaj novi video traje preko 25 minuta, “samo” desetak minuta je novoga sadržaja.

Star Wars Jedi: Fallen Order izlazi 15. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a u nastavku možete pogledati produženi gameplay demo igre: