DICE je osvježio svoj plan updateova za Star Wars Battlefront 2, dajući više informacija o sadržaju kojeg planiraju izbaciti do kraja godine.

U rujnu nas tako čeka novi Squad System, dok bi nas listopadski update trebao obradovati s Generalom Grievousom! Squad System, koji nam dolazi u rujnu, bi nam trebao omogućiti spawnanje nakon smrti na članove našeg squada, te će za početak biti dostupno u Galactic Assault, Blast i Strike modovima. DICE navodi da je novi sistem unaprijeđen i streamlinean način za igrače koji igraju u timu.

Isto tako, u rujnu nas očekuju i 91st Mobile Reconaissance Corps i 104th Wolfpack Battalion.

Kao što je obećano u srpnju tijekom EA Play, General Grievous će biti dostupan u listopadskom updateu, a Obi-Wan Kenobi u studenom. U studenom nas čeka i nova Galactic Assault mapa – Geonosis, koji je poznat ljubiteljima Star Wars: Republic Commando.

Geonosis je bio bitna lokacije tijekom Ratova Klonova, a igrači će moći nanjoj koristiti tri nova vozila – STAP, BARC speeder i AT-TE.

Osim toga, Count Dooku, Anakin Skywalker i novi nelinearni mod su u planu za ovu zimu. Raspored updateova možete vidjeti u slici u nastavku.