Platformerska akcijska avantura SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom iz 2003. godine ovoga lipnja (za manje od tri tjedna) dobiva svoj kompletni remake, a uoči izlaska igre izdavač THQ Nordic je objavio novi trailer koji nas upoznaje s potpuno novom multiplayer komponentom.

Kooperativni multiplayer mod podržavat će do dva igača, a moći će se igrati online ili lokalno – na istom ekranu (i kauču). Sadrži 26 otoka/levela i čak sedam različitih igrivih likova, od kojih svaki ima svoje jedinstvene poteze i napade.

Bit će to svojevrsni horde mod u kojemu ćemo se kooperativno s prijateljima suočavati s nizom različitih neprijatelja, pa će tako ova nova multiplayer komponenta (koja nije bila dijelom originala 2003. godine već je specijalno kreirana za remake) biti interesantan dodatak singleplayer “kampanji” igre.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated na tržište stiže 23. lipnja za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, a u nastavku pogledajte i novi trailer za igrinu multiplyer komponentu.