Na konzolu Nintendo Switch uskoro stiže šesta igra serijala Paper Mario koja ovoga puta nosi naziv Paper Mario: The Origami King. Igru će pratiti zanimljivi estetski stil poput onog već viđenog u prethodnom nastavku Paper Mario: Color Splash, a Mario će se ovoga puta suprotstaviti zloj vojsci origami likova poznatih po imenu Folded Soldiers kojima je na čelu King Olly, vladar Origami Kraljevstva, koji je zatočio i hipnotizirao Princess Peach. Ima li u toj situaciji boljeg junaka od našeg Maria?

U novom nastavku serijala Mario će imati širok spektar oružja i alata uz nove sposobnosti poput 1000-Fold Arms koja će igraču omogućiti da povlačenjem proširi krajolik u kojem se nalazi te tako otkrije nove lokacije koje će mu olakšati rješavanje puzzle zagonetki. Na našoj će se strani naći Ollyjeva sestra Olivia, ali i dobri stari Bowser, a susrest ćemo se i sa mnogim dobro poznatim likovima. Igra nam donosi i osvježenje sustava borbe u vidu novog ring-based sistema koji će igraču pružiti mogućnost maksimiziranja štete putem napada rješavanjem puzzle zagonetki. 

Predviđeni datum izlaska je 17. srpnja ove godine, a za preuzimanje igre bit će potrebno svega 6.5GB slobodnog prostora. Cijena u prednarudžbi je 59.99 američkih dolara.