Svi se mi zaželimo igranja dobrih starih igara od prije nekoliko godina ili nam se, pak, probudi želja da provjerimo “o čemu se radi” kad se upuštamo u igranje igara koje imaju nekoliko nastavaka. Vlasnici konzole Nintendo Switch tako će u osmom mjesecu imati na raspolaganju upustiti se u svijet originalne igre Pillars of Eternity, 3D izometrijskog RPG-a “starog kova”, prilagođenog za novije generacije. Igra je to koja je ostvarila sjajne rezultate na tržištu te stekla odličnu reputaciju, a donosi nam je dobro poznati razvojni studio Obsidian Entertainment.


Izdanje koje će se naći na virtualnim policama digitalnog dućana Nintendo eShop stiže u tzv. izdanju “Complete Edition”, što u prijevodu znači da uključuje i DLC-ove White March: Part I & II, sve nadogradnje te sve bonus elemente koje je PC verzija igre dosad dobila.

Službeni datum kada Pillars of Eternity izlazi na tržište za Nintendo Switch je 8. kolovoza (za manje od dva tjedna u trenutku pisanja ove vijesti!). Već sada igru na Nintendo eShopu možete prednaručiti po cijeni od 39.99 dolara, a nakon izlaska koštat će vas 49.99 dolara. Tko voli, nek’ izvoli.