Kina danas slavi Novu godinu, a kao i svakog puta uskaču razni servisi koji nude razne popuste. Budući da se mi bavimo igrama, pričamo o popustima i rasprodajama, a najnoviju je pokrenuo Valve. Jednostavno nazvana Lunar New Year Sale, ovogodišnja verzija nudi neke dodatne pogodnosti.

Na popustu su se našle razne igre, a Valve je sam izdvojio neke za koje smatraju da su vrijedne vašeg vremena: domaća multiplayer survival igra Scum se nudi za 12,69 eura, strategija XCOM 2 za 12,49 eura, akcijska igra Far Cry 5 za 14,99 eura, akcijski RPG Nioh za 24,99 eura, akcijski RPG Dark Souls 3 za 14,99 eura, prva epizoda avanture Life is Strange 2 za 3,99 eura i strategija Crusader Kings II za 9,99 eura. Osim toga, posebno su spomenuli igre kineskih developera, kao i neke co-op naslove, a sami možete proučiti igre ovdje.

Za prvu kupovinu na koju potrošite više od 30 eura dobit ćete dodatnih 5 eura popusta, a za vrijeme trajanja rasprodaje dobivat ćete tokene. U prvoj kuverti dočekat će vas određena svota, a za svaki euro kojeg potrošite dobit ćete 121 token. Za 15 tisuća možete dobiti dodatnih 5 eura popusta, ako želite zlatan profil do kraja rasprodaje treba vam 4 tisuće tokena, značka za profil košta 2 tisuće, tri pozadinske slike će vas koštati svaka po tisuću, a možete nabaviti i 12 emoticona za 100 tokena po komadu.

Lunar New Year Sale traje do 12. veljače u 19 sati po našem vremenu, pa imate dovoljno vremena za proučiti cijelu ponudu i zaključiti troše li vam se novci na proširivanje svoje digitalne kolekcije igara.