Dobrodošli u ovotjedno izdanje jedne od, vjerujemo najboljih rubrika na ovom kraju interneta – IGRE KOJE IZLAZE!

Iako smo prošli tjedan proveli pisanjem vijesti i tekstova povodom ovogodišnjeg događaja E3, uspjeli smo pronaći nekoliko trenutaka kako bi zaigrali Contra Anniversary Collection te novu ekspanziju za Forzu Horizon 4 – Lego Speed Champions. Međutim, E3 groznica se smiruje, a idući tjedan nam dolazi nekoliko veoma zanimljivih igara koje možete pronaći u nastavku rubrike!

Lovely Planet 2: April Skies – 18. lipanj

Lovely Planet 2: April Skies je nastavak na jednu od najslađih FPS igara. U igri ćete osjetiti brzinu kretnji i visinu skokova po abstraktnom svijetu ispunjenom s mnogo loših, ljutih neprijatelja i zanimljivih zamki.

Platforme: PC
Razvojni studio: QUICKTEQUILA
Izdavač: tinyBuild
Dostupno na: Steam
Cijena: 20 eura (očekivana cijena)

Vacation Simulator – 18. lipanj

Razvojni studio koji je na tržište dostavio Job Simulator, ovoga tjedna za platformu PlayStation VR donosi nastavak! Priča počinje ovako – nakon mnogo godina na poslu, roboti su odlučili istražiti što ljudi rade u svoje slobodno vrijeme. Njihova istraživanja su ih dovela do otkrića takozvanog not jobbinga, a na vama je da pronađete način za optimalno opuštanje!

Platforme: PSVR
Razvojni studio: Owlchemy Labs
Izdavač: Owlchemy Labs
Dostupno na: PS Store
Cijena: 30 eura

My Friend Pedro – 20. lipanj

Ako vas je ikad zanimalo kako je to imati bananu za prijatelja, My Friend Pedro je definitivno igra za vas! Ovaj nasilan balet će u vašim tijelima pokrenuti nevjerojatno velike količine adrenalina i satisfakcije.

Platforme: PC, Nintendo Switch
Razvojni studio: DeadToast Entertainment
Izdavač: Devolver Digital
Dostupno na: Steam, Nintendo eShop
Cijena: 15-20 eura

Crash Team Racing Nitro-Fueled – 21. lipanj

Ako ste prije skoro 15-ak/20-ak godina svoje vrijeme provodili igrajući Crash Team Racing, onda ne moramo ni spominjati koliko jedva čekamo uhvatiti kontroler u ruke i zaigrati remake jedne od najboljih racing igara – razumijemo se. Ako ipak niste zaigrali CTR, radi se o remakeu igre koja je originalno izašla 1999. godine na platformu PlayStation 1 s dodatnim sadržajem igara Crash Nitro Kart i Crash Tag Team Racing te lokalnim i online multiplayerom.

Platforme: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Razvojni studio: Beenox
Izdavač: Activision
Dostupno na: PS Store, Xbox Store, Nintendo eShop
Cijena: 40 eura