Još se dobro sjećamo te “davne” 1998. godine kada smo prvi puta u svoje dobro staro računalo ubacili CD s igrom Turok 2: Seeds of Evil, a sjećamo se i kad smo Turokovim neprijateljima svemircima, reptilima i drugim čudovištima povećavali i smanjivali glave i dijelove tijela raznoraznim modovima. Skrećemo s teme. Ukoliko ste i vi željni nostalgije i posjedujete Nintendovu konzolu Switch, stiže sretna vijest: remaster igre Turok 2: Seeds of Evil već ovoga kolovoza dolazi na Nintendo Switch!

Vijest je to koja je stigla putem službene Nintendo stranice, a potom ju je razvojni tim Nightdive Studios podijelio putem svoga twitter profila. Dvojka slijedi primjer prve igre Turok, koja je također u remasteriranoj verziji na Nintendo Switch stigla početkom ove godine. Također, ovi remasteri obje igre, koje nam je donio Nightdive Studios, originalno su zaživjeli prošle godine na konzoli Xbox One, a sada su “samo” napravljeni portovi za Nintendovu hibridnu konzolu.

Što se samog studija tiče, Nightdive je od prije poznat kao studio koji nam je donio čitav niz vrsnih remastera i ponovnih izdanja starih igara koje već odavno nisu dostupne za kupnju i za igranje na modernim platformama, pa su tako učinili i s gore spomenutim poznatim FPS serijalom. Turok 2: Seeds of Evil na Nintendo Switch dolazi 9. kolovoza (za samo devet dana u trenutku pisanja ove vijesti), a ukoliko imate Switch, ali još niste zaigrali prvi nastavak igre, možete ga nabaviti na Nintendo eShopu za 20 dolara putem ovoga linka.