Sredinom prosinca 2016. godine na Steamu se pojavila još jedna survival igra pod imenom Astroneer. Igrači su dobili priliku pokušati preživjeti u svemiru na raznim planetima, otkriti što oni kriju, a uz to i oblikovati teren po želji. Igra je od početka zainteresirala solidan broj igrača, da bi sada tim objavio da su spremni za izlazak iz Early Accessa.

“Na ovom putovanju smo proveli više od dvije godine s našom zajednicom i zahvaljujući njima uspjeli smo doraditi sve sustave Astroneera. Verzija 1.0 donosi nove sadržaje, što bi trebalo razveseliti veterane, kao i one igrače koji će po prvi puta uskočiti u ovo iskustvo”, rekao je član razvojnog tima Joe Tirado.

System Era Softworks pripremio je sedam planeta koje možete istražiti sami ili u kooperativnom modu. Uz to, možete podešavati izgled svojih astronauta po želji, a plan za prvu nadogradnju je implementacija cross-play načina igranja u kojem će moći uživati PC i Xbox One igrači.

Astroneer možete nabaviti na Steamu po promotivnoj cijeni od 22,39 eura i u Xbox trgovini, a ako se o svemu želite više informirati posjetite službene stranice. Popis promjena koje je donijela nova verzija nalazi se ovdje, a uz njen izlazak pripremljen je i prikladan trailer.