Gambitious Digital Entertainment ovog je tjedna potvrdio kako će Arachind Gamesova podmorska akcijska avantura Diluvion na PC i Mac stići 2. veljače ove godine putem Steama i GoG-a.

Prema riječima razvojnog tima Diluvion je kombinacija FTL-a i Dragon Agea, a odvodi nas u post-apokaliptični svijet u kojem se čovječanstvo snalazi u podvodnom okruženju, ispod velikog ledenog pokrivača na površini. Igra će nas postaviti u ulogu kapetana različitih vrsta podmornica i poslati u potragu za bogatstvom i dobrima koja će nam omogućiti da preživimo.

Dinamiku akcijskog gameplaya usporit će upravljanje resursima i posadom.

Dinamiku akcijskog gameplaya usporit će upravljanje resursima i posadom.

Igra nudi devet jedinstvenih podmornica s jedinstvenim posadama, od kojih svaku možemo nadograditi i poboljšati po želji. Tijekom avanture borit ćemo se, upravljati resursima, trgovati i rješavati različite misije, ali i gratiti centralne baze u kojima ćemo sakrivati svoju flotu u vrijeme odmora.

Diluvion je već sada moguće kupiti kroz prednarudžbe, po cijeni od 16,99 eura. Ova promotivna cijena vrijedi do izlaska igre, kada će biti povišena na 19,99 eura. Više informacija dostupno je na službenom webu.