U posljednjih nekoliko godina pojavili su se rebooti raznih serijala koji su bili prilično uspješni, a među njima je definitivno Wolfenstein. Novi B.J. Blazkowicz je kroz posljednje dvije igre i nekoliko DLC-ova prošao kroz razne krvave avanture i Bethesda kaže kako nemaju namjeru stati. Iako Wolfenstein 3 još nije službeno najavljen, jedan od glavnih ljudi u tom poznatom studiju kaže kako je on u izradi.

“Da, svakako. Naravno da radimo na Wolfensteinu 3. Kada su bili na pozornici rekli su da su na pauzi od neke veće priče kako bi se pozabavili ovom (odnosi se na spin-off Youngblood). No, najprije moramo vidjeti kako će to završiti”, rekao je Pete Hines u intervjuu za Metro.

MachineGames je razvojni tim koji je zaslužan za prijašnja dva nastavka u serijalu, a trenutno rade na Wolfenstein: Youngblood, novoj igri u tom svijetu koja će pratiti BJ-jeve blizanke u 1980-tim godinama kako se i dalje bore protiv nacista, samo ovog puta u Parizu. Ta igra bi trebala izaći iduće godine, a drago nam je čuti da će nekad nakon toga gospodin Blazkowicz dobiti još jednu priliku.