U listopadu prošle godine smo saznali da je u izradi realistična simulacija uzgajanja i prodavanja marihuane zvana Weedcraft Inc. Razvojni tim Vile Monarch se jako trudi da adekvatno dočara pokušaj stvaranja poslovnog imperija prodavanjem te biljke, a nakon što su nam rekli kada ćemo se otprilike moći u tome okušati, sada su nam odlučili reći točan datum.

Svi zainteresirani igrači moći će igru zaigrati od 11. travnja i nabaviti je samo putem Steama po cijeni od 20 američkih dolara. Dočekat će vas dva scenarija koja zahtijevaju poznavanje raznih sojeva, kao i smisao za poslovanje, a glavni čovjek zadužen za njihovo stvaranje je pisac Scott Alexander (Serious Sam 3: BFE, Superhot, Shadow Warrior 2). Alexander je proučio legalizaciju, politiku zabrane i kulturu u SAD-u kako bi igra bila što bliža stvarnosti, pa nas čekaju zanimljive interakcije.

Weedcraft Inc je trenutno u izradi samo za PC, a tim nam je pripremio novi video u kojem možemo detaljnije proučiti gameplay. Sve druge informacije kriju službene stranice, dok igru već sada možete staviti na popis želja na Steamu.