Razvojni studio inXile Entertainment izdati će svoj postapokaliptični RPG Wasteland 2 na Nintendovoj Switch konzoli. Director’s Cut inačica igre sa sobom donosi brojna poboljšanja i dodatke, poput ”Precision Strikeova” i većeg broja snimljenog govora likova koji uključuje čak 8 tisuća novih rečenica.

Wasteland 2 potrajat će vam otprilike 80 sati, a igrači će moći u potpunosti podesiti izgled vlastitog Desert Rangera i cijelog tima. Postoji ogroman broj varijacija za izradu likova, a taj impresivni podatak prati i podatak o broju oružja kojih ima čak 150. Ono što je najbitnije stavka u igri jest činjenica da vaše odluke itekako imaju posljedice koje će mijenjati tok igre i živote ostalih likova u igri.

Wasteland 2 izašao je za PC nakon iznimno uspješne kampanje putem Kickstartera u 2014. godini, a godinu nakon igra je ugledala svijetlo dana na konzolama u obliku Director’s Cuta.

Izlazak igre Wasteland 2 za Nintendo Switch nije jasno definiran, budući da službeni PR tvrdi kako će igra izaći u kolovozu, a u traileru kojeg možete pogledati u nastavku izlazak igre predviđen je za jesen ove godine.