Nova igra u stilu kooperativne pucačine Left 4 Dead, samo smještena u svijetu Warhammera i iza koje stoji švedski nezavisni tim Fatshark prilično je dobro prošla. U samo par dana je Warhammer: Vermintide 2 došao do brojke od 500 tisuća prodanih primjeraka, a nedugo nakon toga je tim objavio i novi uspjeh, odnosno milijun prodanih primjeraka. Igra je do sada bila dostupna samo za PC, no uskoro će je moći zaigrati i vlasnici Microsoftove konzole.

“Nakon ogromnog uspjeha kojeg je Warhammer: Vermintide 2 ostvario na PC-u sretni smo i uzbuđeni što ćemo izdati igru i za Xbox One. Jedva čekamo zagorčati život Skavenima i snagama Chaosa na još jednoj platformi”, izjavio je predsjednik Fatsharka, Martin Wahlund.

Svi zainteresirani igrači danas putem Xbox Insider Programa mogu zaigrati otvorenu betu, a ako ste već čuli za igru i čekali ste verziju za tu konzolu, možete već sada odraditi predbilježbe. Radi se o Premium Editionu koji osim igre sadrži solidnu količinu kozmetičkih dodataka i 6 ekskluzivnih Heroic Deeds, koji su zapravo misije na kojima dobivate nagrade.

Warhammer: Vermintide 2 je mračniji i sadržajno bogatiji od svojeg prethodnika te tim stalno radi na nadogradnjama i dodaje novosti. Xbox One verzija igre će biti dostupna od 11. srpnja, a ako želite igru možete odmah zaigrati na računalima putem Steama. Sve detalje o ovoj kooperativnoj akciji pronaći ćete na službenim stranicama.