Ace Combat 7, iščekivani nastavak legendarnog serijala (i prvi numerirani nastavak u jedanaest godina) će imati, između ostalog, team deathmatch i battle royale mod.

Bandai Namco je danas objavio trailer prije izlaska igre 18. siječnja. Trailer je fokusiran na multiplayer, koji nije bio u središtu pažnje do danas, ali izgleda da je poprilično robustan.

Tako ćemo, osim singleplayer kampanje i misija u PSVR-u, moći uživati u Deathmatch i Team Deathmatch modovima, ali i iznenađujućoj Battle Royale komponenti multiplayera.

No ako ste se nadali Battle Royalu od stotinjak igrača, morat ćemo vas razočarati. Team Deathmatch i Battle Royale modovi u Ace Combat 7 će biti ograničeni na osam igrača. Osim toga, multiplayer će nuditi dodatne modifikacije naših čeličnih ljubimaca.

Ako ste stvarno “as borbe” i imate najviši rank unutar meča, bit ćete obilježeni sa zvijezdom pored imena. To vas čini metom ostalim igračima s obzirom da će za vaše skidanje dobiti više bodova nego inače.

Ace Combat 7 nam stiže na PS4 i Xbox One 18. siječnja, dok će se PC igrači morati strpiti do 1. veljače. Trailer pogledajte u nastavku.