Već ovog vikenda, 9. i 10.09., kreću kvalifikacijski turniri za Vip Adria LeagueFIFA natjecanja. Svi velemajstori virtualnog nogometa svoje će nogometne bravure u prva dva kvalifikacijska turnira pokazati u još uvijek aktualnoj FIFA 17. Pobjednik FIFA 17 natjecanja ugrabiti će nemalu novčanu nagradu od 500€ i mjesto na velikoj završnici FIFA 18 turnira s nagradnim fondom od 3.000€ na ovogodišnjem Reboot InfoGamer 2017 – Powered by Vipnet sajmu, za koji su karte već u prodaji!

Kvalifikacije #1 – Subota 9.09.2017. – 16:00 – PRIJAVE
Kvalifikacije #2 – Nedjelja 10.09.2017. – 16:00 – PRIJAVE

FIFA 17 dio natjecanja

Organizatori napominju kako će se iz nadolazeća dva kvalifikacijska turnira formirati grupe s po četiri najbolja igrača iz svakog turnira. Nadalje, dva najbolja pojedinca iz grupne će faze napredovati u online playoff, u kojem će se boriti za glavnu nagradu i mjesto u velikoj FIFA 18 završnici na Reboot InfoGameru ove godine.
Iz Vip Adria League napominju kako će prvi kvalifikacijski krug biti otvoren za sve igrače iz regije koji žele prisustvovati, no drugi će biti limitiran na one koji imaju registriran PSN store u Hrvatskoj ili Sloveniji.

Veliki FIFA 18 turnir

Nova nam FIFA 18 dolazi uskoro, pa će se tako po njenom izlasku za veliku offline završnicu i borbu na Reboot InfoGameru za ukupni nagradni fond of 3.000€, nogometni zaljubljenici nastaviti boriti kroz kvalifikacije u najnovijem izdanju legendarne FIFAe. Jedina razlika je što ćemo iz tih kvalifikacija dobiti čak tri finalista. Ostale informacije očekujemo uskoro!

Sve detaljno možete pročitati na SLUŽBENOJ NAJAVI ili pratite Vip Adria League Facebook page. Karte kao i sve ostale informacije za nadolazeći Reboot InfoGamer, saznajte ovdje!