Još jedna uspješna i intersantna igra uskoro dobiva svoju verziju za Nintendo Switch, a ovoga puta radi se o RPG-u Vampyr francuskoga studija DONTNOD Entertainment.

Vijest je to koju je objavio izdavač Focus Home Interactive putem svoga novog fiskalnog izvještaja, najavivši kako je Vampyr ostvario sjajan uspjeh u prodaji i time značajno doprinio ukupnom prihodu od 44,3 milijuna eura koje je ova izdavačka kompanija zaradila u prvih šest mjeseci ove fiskalne godine.

Nakon uspješnog izlaska Vampyra, pri čemu je igra završila na top listama u Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Njemačkoj i mnogim drugim zemljama, Dontnodova igra polučila je ogroman uspjeh tijekom drugoga kvartala“, rekli su iz Focus Homea u fiksalnom izvještaju.

Nažalost, u sklopu samoga izvještaja iz Focus Home Interactivea zasad još uvijek nisu spomenuli točan datum kada će Vampyr izaći za Nintendo Switch, ali vjeruje se kako će to biti vrlo skoro, jer je njezin izlazak na Switch okvirno planiran za treći fiskalni kvartalkraj 2018. ili početak 2019. godine.

U trećemu kvartalu, maksimizirat ćemo potencijal licence Vampyra. Nakon impresivnog uspjeha na PC-ju, Xboxu One i PlayStationu 4, došao je red na Nintendo Switch koji će Dontnodovoj igri omogućiti da dosegne još širu publiku” – zaključili su iz Focus Homea o dolasku Vampyra na Nintendo Switch.