SEGA je objavila kako će Valkyria Revolution, do sada poznata pod imenom Valkyria: Azure Revolution, u drugom kvartalu 2017. godine stići na zapadno tržište. Iako je prethodna igra u tom serijalu bila dostupna i za PC, trenutno se spominju samo verzije za PlayStation 4, PlayStation Vitu i Xbox One. Zainteresirani će igrači moći birati između digitalne i fizičke kopije za XOne i PS4, dok će za Vitu biti dostupna samo digitalna verzija.

Nova igra pratit će pet prijatelja koje proždire želja za osvetom zbog koje će cijeli jedan kontinent zahvatiti grozan rat u kojem će radi iskrivljenih polu-istina i laži stradati mnogi nevini. Ova grupa poznata kao Circle of Five iskoristit će sav utjecaj koji imaju u političkim i vojnim krugovima kako bi potaknuli svoju zemlju da ustane i postane snaga otpora protiv imperijalističkih ugnjegatavača. Hoće li petorka otići u povijest kao junaci oslobodilačkog pokreta ili će zbog njihovih sebičnih razloga postati poznati kao izdajnički urotnici koji su žrtvovali nebrojene živote zbog svoje osvete, igrači će saznati igrajući tu igru.

Valkyria Revolution smještena je u istom svijetu kao i prethodnici, ali će imati potpuno nove likove, svijet i igraće mehanike. Borba će biti kombinacija akcije i strategije u kojoj ćete kombinirati borbu prsa o prsa te onu iz daljine. Točnog datuma za naše tržište još uvijek nema, ali za sve dosad objavljene informacije (kojih ima jako malo) možete posjetiti službene stranice.