Kao i svake sezone kroz godinu, ekipa iz Overwatcha voli razveseliti svoje igrače raznim prigodnim eventovima i specijalnim itemima u igri, pa je tako od danas krenuo i veliki jesenski sezonski event prigodno nazvan Overwatch Halloween Terror 2017.

U sklopu Halloween eventa ove godine nam se ponovno vraća Junkenstein’s Revenge, ovoga puta s endless mode-om u kojem ćemo se boriti protiv nebrojenih valova neprijatelja i to na dvije mape: Eichenwalde i Hollywood. Obje mape su, naravno, tematski preuređene i ukrašene da odgovaraju “blagdanu” Noći vještica. Heroji s kojima ćemo moći igrati u ovom modu su Genji, Torbjorn, Widowmaker, i Zenyatta. Dakako, najbolji igrači koji izdrže najduže u ovim borbama, naći će svoje ime na rang listi i moći se hvaliti svojim rezultatima.

Također, igračima će ponovno biti otključani svi itemi i skinovi iz prošlogodišnjeg Halloween Terror eventa, ali uz to i 50 potpuno novih Halloween itema – sprejeva, voice lineova, skinova i ostalog loot box sadržaja, a neke od novih fantastičnih skinova možete vidjeti i u ovom članku.

Dragon Symmetra skin je prekul

 

Cultist Zenyatta skin

 

Viking Torbjorn. Napokon 🙂

Da ne duljimo, vrijeme je da uskočite u Overwatch Halloween Terror ludnicu! Event traje od danas (10. listopada) pa sve do 1. studenog, tako da imate svakako vremena za osvojiti svoje omiljene Halloween skinove, a u nastavku obavezno pogledajte i službeni trailer za ovaj event: